Imaginea lui Tudor Chirilă, folosită într-o campanie de fake-news: Mârşăvia PSD nu mai pare să cunoască limite!

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă (facebook.com)

Artistul Tudor Chirilă acuză PSD-ul că se foloseşte de o postare mai veche de a sa, scoasă din context, pentru a îi convinge pe români să nu meargă la referendumul din 26 mai. Mai exact, potrivit cântăreţului, PSD a luat o postare mai veche de a sa, în care el anunţă că nu merge la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie şi o distribuie acum pentru a acredita ideea ca Tudor Chirilă boicotează referendumul anunţat de preşedintele Iohannis.

"Circulă pe net un citat (dintr-un text al meu) în care afirm că nu merg la referendum. Doar că este un citat de anul trecut şi este vorba despre referendumul pentru familie. Mârşăvia PSD nu mai pare să cunoască limite. Ca să fie lucrurile clare: pe 26 mai, merg la vot atât pentru europarlamentare, cât şi pentru referendum. Pentru că nu vreau să fiu condus de infractori.
Altă întrebare?", scrie pe facebook Chirilă.

Artistul îşi însoţeşte acuzaţiile de o imagine cu citatul respectiv distribuit de Mirel Palada, fost consilier al lui Victor Ponta.

(Facebook, Tudor Chirilă)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne