Ilan Laufer: Nu ştiu de ce e aşa mare (casa de 803 mp din Corbeanca). Aşa a fost să fie

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, este unul dintre cei mai bogaţi membri ai Guvernului Tudose.
Ilan Laufer
Ilan Laufer (Ilan Laufer / Facebook)

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, recunoaşte că declaraţia sa de avere, care include printre altele o casă de 803 metri pătraţi în Corbeanca şi zece apartamente, nu corespunde cu cea a unui politician de rând, relatează Digi24.

Vă consideraţi bogat?

Ilan Laufer: Mă consider un om care am ceva. Am reuşit să construiesc ceva până la vârsta de 33 de ani.

Mă uitam pe declaraţia de avere: înţeleg că aveţi o casă de 803 metri pătraţi. Nu e mare?

Ilan Laufer: Da. Nu mai locuiesc în ea.

Şi zece apartamente.

Ilan Laufer: Da. Este o poveste mai lungă. Este o proprietate care a suferit nişte extinderi, este la Corbeanca, este o casă în care am stat şi pot să vă spun că de când sunt în funcţie m-am mutat la Bucureşti, pentru că mi s-a părut prea departe Corbeanca ca să vin zilnic, şi stau acum într-un apartament de 95 de metri pătraţi. Casa a început-o tatăl meu şi eu am luat-o de la el şi am extins-o.

De ce e aşa de mare casa?

Ilan Laufer: Nu ştiu să vă spun. E prea mare, aşa a fost să fie. Dacă aş fi făcut-o acum, nu aş fi făcut-o aşa.

Cât despre apartamentele pe care le deţine, Ilan Laufer susţine că are de gând să vândă o parte dintre ele, iar pe celelalte să le închirieze.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne