Cîţu, către Tudose: Aţi depăşit limitele oricărui bun simţ! Cum adică vă e frică ca Halep să facă un copil?

Premierul Mihai Tudose este dator să-i ceară scuze public Simonei Halep pentru remarca revoltătoare făcută la adresa sa, a solicitat senatorul PNL Florin Cîţu.
Florin Cîţu
Florin Cîţu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Prim-ministrul Mihai Tudose a fost "somat public" de vicepreşedintele PNL Florin Cîţu să-i ceară scuze celebrei jucătoare de tenis Simona Halep pentru declaraţiile inadmisibile pe care le-a făcut la adresa sa.

"Domnule Prim-Ministru, au trecut 6 luni de guvernare PSD. Nu au fost cele mai bune din istoria României. Din contră. PSD şi Liviu Dragnea, încă de la instalarea Guvernului au atacat în mod constant "multinaţionalele" şi orice afacere de succes care aduce plus-valoare în România. De 6 luni păcăliţi poporul român cu promisiuni pe care nu le-aţi onorat. Ceea ce a atras indignarea mea astăzi, a fost declaraţia dumneavoastră la o oră de maximă audienţă în care aţi depăşit limitele oricărui bun simţ.

Aţi îndrăznit să atacaţi într-un mod josnic şi prima "multinaţională", pe persoană fizică, românească 100%. Pe Simona Halep! Consider inadmisibil modul în care aţi "glumit" împreună cu colegii dumneavoastră pe seama unuia dintre singurele lucruri care i-au bucurat pe români în ultimele 6 luni! Cum adică vă este frică ca Simona Halep să facă un copil?", a declarat Florin Cîţu.

Senatorul PNL a ţinut să puncteze o serie de aspecte pe care le consideră esenţiale în acest context:

- Simona Halep reprezintă unul dintre puţinele lucruri cu care România se mândreşte astăzi, şi nu e în programul de guvernare Dragnea/Vâlcov;

- Simona Halep nu a beneficiat în drumul ei spre succes de niciuna din pomenile dumneavoastră;

- Simona Halep nu a învăţat să facă performanţă după manualul de sport introdus de guvernul dumneavoastră;

- Simona Halep a venit cu banii, câştigaţi de ea cinstit, în România;

- Simona Halep a transpirat din greu, singură şi fără ajutorul statului român, aşa cum fac mulţi alţi români în domeniile lor, şi a reuşit un lucru pe care dumneavoastră cu guvernul PSD nu l-aţi reuşit! Să facă cunoscută România în lume.

"Acestea sunt câteva din argumentele pentru care vă soliciţi public să prezentaţi scuze acestui mare sportiv român. Dacă nu o veţi face înseamnă că dumneavoastră, Guvernul pe care îl conduceţi şi PSD, nu încurajaţi performanţele individuale ale românilor care reuşesc în viaţă. Din bun simţ alte cuvinte sunt de prisos. Aveţi curajul să o faceţi!?

P.S.: Oare astea ar trebui să fie preocupările Guvernului României şi al premierului?", a comentat Florin Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne