"Hoţilor!" - Viorica Dăncilă, primită cu huiduieli şi în Gorj

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

Aflată într-o vizită oficială în Novaci, Viorica Dăncilă a participat, duminică, la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”, unde a întâlnit din nou cetăţeni nemulţumiţi de actuala guvernare.

Potrivit Mediafax, cu toate că avea în program să susţină un discurs pe scenă, premierul a renunţat la idee, justificând că "am considerat ca primarul să ţină discursul".

De precizat însă că primarul era de la PNL.

Au fost inutile eforturile susţinătorilor PSD de a acoperi scandările protestatarilor. La plecare, Viorica Dăncilă a fost acompaniată de huiduieli şi scandări de genul „Ruşine”, „Demisia”, „Hoţilor”.

Printre protestatari se aflau şi membri USR-PLUS.

"Incredibil, dar adevărat!!! Dăncila, Daea şi Teodorovici au fugit. Au stat câteva minute între jandarmi in mulţime, după care au plecat. Nu mai vorbesc de la tribuna, nu mai îndruga minciuni, fug de aici din Novaci cu coada între picioare. Huiduiţi de Novaceni, 'aplaudaţi' cu frenezie de USR-PLUS. Halal curaj, halal politicieni. Nu mai au unde sa se ascundă de oameni", a scris, pe Facebook, fostul ministru Dragoş Pîslaru, postând un material video în acest sens.