Horia Tecău ratează calificarea în semifinalele Turneului Campionilor

Horia alături de partenerul său olandez Rojer au pierdut al doilea meci la 'ATP Finals', fiind învinşi de cuplul Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), marţi, cu 7-6 (3), 7-6 (6), în Grupa Eltingh/Haarhuis.
Jucătorul român de tenis Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer.
Jucătorul român de tenis Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer. (Captură foto)

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer a fost învinsă de cuplul Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), marţi, cu 7-6 (3), 7-6 (6), ratând astfel calificarea în semifinalele probei de dublu al circuitului londonez. Campionii din 2015 au cedat după o oră şi 47 minute.

Cuplul finlandezo-australian conduc acum cu 3-2 în meciurile directe. Ei s-au impus în 2016 la Monte Carlo în optimi, cu 6-2, 6-3, şi anul acesta, la Montreal, cu 6-4, 7-5. Tecău şi Rojer au câştigat de două ori în 2017, în semifinale la Dubai, cu 7-6 (8), 6-3, şi în semifinale la US Open, cu 1-6, 7-6 (5), 7-5, în drumul spre titlu.

În primul lor meci de la Londra jucat duminică, Tecău şi Rojer s-au înclinat în faţa francezilor Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, cu 1-6, 7-6 (7), 10-8.

Joi ei vor disputa un nou meci în compania sportivilor Ryan Harrison (SUA)/Michael Venus (Noua Zeelandă).

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport