Ana Bogdan pierde în primul tur la Taipei după ce are 5 mingi de meci

Românca Ana Bogdan a cedat într-o partidă ce a durat două ore şi 46 de minute, după ce a ratat cinci mingi de meci în tiebreak-ul setului secund.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan. (Captură foto)

Ana Bogdan a pierdut în primul tur al turneului WTA de la Taipei (Taiwan), dotat cu premii totale de 115.000 dolari în faţa tailandezei Luksika Kumkhum (24 ani, 126 WTA), cu scorul de 6-2, 6-7(9), 5-7.

Primul set a fost la discreţia româncei, iar în setul doi Ana s-a distanţat la 4-2, dar Kumkhum a egalat, iar în tie-break, la scorul de 6-3 în favoarea sa, Ana a ratat 3 mingi de meci. Dar şi-a mai creat două oportunităţi la 7-6 şi 8-7, şi nici aceastea nu au fost concretizate. Apoi Kumkhum a fructificat a doua ei minge de set.

În decisiv, după un schimb de break-uri în primele două jocuri s-a mers cu serviciul până la 5-5, când Luksika a făcut break. În ghemul următor, Ana a avut la 40-15 două şanse să egaleze, dar au fost irosite.

Ana Bogdan a reuşit 7 aşi în acest meci şi o dublă greşeală, iar Kumkhum a făcut 10 duble greşeli.

Românca va primi pentru participare un premiu financiar de 1.050 dolari şi un punct WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport