Ana Bogdan pierde în primul tur la Taipei după ce are 5 mingi de meci

Românca Ana Bogdan a cedat într-o partidă ce a durat două ore şi 46 de minute, după ce a ratat cinci mingi de meci în tiebreak-ul setului secund.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan. (Captură foto)

Ana Bogdan a pierdut în primul tur al turneului WTA de la Taipei (Taiwan), dotat cu premii totale de 115.000 dolari în faţa tailandezei Luksika Kumkhum (24 ani, 126 WTA), cu scorul de 6-2, 6-7(9), 5-7.

Primul set a fost la discreţia româncei, iar în setul doi Ana s-a distanţat la 4-2, dar Kumkhum a egalat, iar în tie-break, la scorul de 6-3 în favoarea sa, Ana a ratat 3 mingi de meci. Dar şi-a mai creat două oportunităţi la 7-6 şi 8-7, şi nici aceastea nu au fost concretizate. Apoi Kumkhum a fructificat a doua ei minge de set.

În decisiv, după un schimb de break-uri în primele două jocuri s-a mers cu serviciul până la 5-5, când Luksika a făcut break. În ghemul următor, Ana a avut la 40-15 două şanse să egaleze, dar au fost irosite.

Ana Bogdan a reuşit 7 aşi în acest meci şi o dublă greşeală, iar Kumkhum a făcut 10 duble greşeli.

Românca va primi pentru participare un premiu financiar de 1.050 dolari şi un punct WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport