Hilde Brandl, replică pentru Vasilescu: Guvernul s-a comportat ca un beţivan care n-a mai cumpărat lemne de foc

Hilde Brandl
Hilde Brandl (Facebook / Hilde Brandl)

Preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucureşti, Hilde Brandl, a avut o reacţie tranşantă după ce fostul ministru PSD al Muncii Olguţa Vasilescu a atacat PNL pe motiv că unii dintre liderii partidului vorbesc despre o iminentă criză economică care va lovi România în urma guvernărilor roşii.

"Doamna Olguţa crede că astfel liberalii ar pregăti terenul pentru anumite tăieri. Guvernele din care tot a făcut parte doamna Olguţa au fost însă de-a dreptul criminale, deoarece au amanentat viitorul României fără nicio jenă. Dacă ar consuma şi altă presă în afară de Antena 3, doamna Olguţa ar afla că oficiali europeni şi americani, bancheri de pe ambele maluri ale Atlanticului şi numeroşi economişti independenţi vorbesc despre recesiune. De altfel, chiar economia Germaniei, motorul Uniunii Europene, s-a contractat în ultimele 6 luni", a declarat Hilde Brandl.

Liderul liberal a explicat că economia României nu poate funcţiona singură ci este legată de economia a sute de alte state, dar în special de ce se întâmplă în marile economii şi în economia europeană.

"Marea problemă este că ne apropiem de criză în condiţiile în care actualul guvern s-a comportat ca un beţivan care dă toţi banii pe băutură, fără să mai acopere găurile din acoperiş, fără să cumpere lemne de foc şi fără să se îngrijească de viitor. Ei bine, criza despre care se vorbeşte ne va prinde nu doar cu cămara goală ci şi cu datorii uriaşe luate de pesedişti în numele românilor. Doar anul acesta, Guvernul a împrumutat 8 miliarde de euro. Evident, pe noi nu ne-au întrebat, căci aşa e cu socialiştii, sunt ca beţivanii care beau pe datorie. Doar că aruncă datoria pe umerii altora, adică pe umerii poporului. Românii vor plăti cu dobândă banii împrumutaţi de PSD, că doar nu-i va plăti Olguţa", a afirmat Hilde Brandl.

În final, şefa Organizaţiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucureşti i-a transmis un mesaj fostului ministru al Muncii:

"Aşa că de acum îi recomand doamnei Olguţa ca înainte să atace PNL să se uite la dezastrul pe care acest Guvern îl lasă în urmă: datorii de zeci de miliarde de euro, deficit structural crescut, deficit de cont crescut, deficit comercial crescut şi multă, multă gargară. Iar după voi, doamna Olguţa, vor rămâne doar foarte multe sticle. Goale".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne