Hilde Brandl: Doamna Dăncilă reprezintă o ruşine pentru femeile din România

Hilde Brandl
Hilde Brandl (Facebook / Hilde Brandl)

Candidatura Vioricăi Dăncilă la funcţia de preşedinte al României reprezintă o ruşine pentru femeile inteligente, muncitoare şi curajoase care nu au avut însă "norocul" să-i slujească actualului puşcăriaş Liviu Dragnea, a transmis Hilde Brandl, preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucureşti.

"În România sunt milioane de femei care şi-au obţinut statutul pe merit, femei cu şcoala făcută pe bune, cu cariere serioase în spate, femei care ar putea oricând să ocupe cu succes o funcţie publică. Din păcate, doamna Viorica Dăncilă nu se află printre acestea, ea este doar produsul unei minţi bolnave care a inventat-o în urmă cu mai bine de 15 ani cu scopul de a o folosi la un moment dat. Este de necrezut că doamna Dăncilă vrea să candideze la prezidenţiale, deşi nu are nicio calitate care să o recomande pentru asta", a declarat Hilde Brandl.

Liderul PNL a atras atenţia că, deşi a stat 9 ani la Bruxelles, Viorica Dăncilă nu cunoaşte nicio limbă străină, nu are nicio specializare şi nu se bucură de recunoaştere în niciun domeniu.

"Cu toate astea, doamna Dăncilă conduce Guvernul şi de mâine ar vrea să conducă şi ţara. Numeroase femei din România sunt descurajate să intre în politică de astfel de exemple. Cum să se gândească o femeie că poate reuşi prin forţele sale proprii când o avem ca exemplu pe doamna Dăncilă care a urcat atâtea trepte în politică fără a avea cea mai mică calitate, în afara faptului că a fost una dintre docilele puşcăriaşului Dragnea?", a afirmat Hilde Brandl.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne