Haos pe aeroporturile din SUA. Cade sistemul de calculatoare al agenţiei vămilor

Aeroporturile din SUA au suferit o lovitură la început de an. De această dată la nivel naţional, în condiţiile în care sistemele de procesare ale CBP s-au prăbuşit luni noaptea.
Compania aeriană Delta Air Lines.
Compania aeriană Delta Air Lines. (Captură Foto)

Sistemele de calculatoare ale agenţiei americane pentru vamă şi protejarea graniţelor (US Customs and Border Protection) s-au prăbuşit luni noaptea pe cuprinsul SUA, blocând pasagerii în aeroporturi şi provocând haos.

“U.S. Customs and Border Protection (CBP) sunt afectate de o pană temporară la sistemele de procesare de pe diverse aeroporturi şi ia măsuri imediate pentru a remedia eroarea tehnică”, a susţinut agenţia într-o declaraţie.

“Ofiţerii CBP continuă să proceseze călătorii internaţionali folosind proceduri alternative, până când sistemele sunt repuse în funcţiune. Călătorii de la unele puncte de intrare au fost obligaţi să aştepte perioade mai mari decât de obicei şi ofiţerii CBP lucrează pentru a procesa călătorii cât mai rapid posibil, în timp ce menţin nivelurile ridicate de securitate”.

Pe reţelele sociale, pasagerii au postat fotografii cu cozi lungi.

​ Pasagerii blocaţi în aeroporturi s-au plâns pe reţelele sociale în privinţa temperaturilor ridicate şi a tensiunilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe