Incident armat creează panică pe un aeroport din statul american Oklahoma

Zborurile au fost reluate după un incident armat fatal care a avut loc pe un aeroport din statul american Oklahoma. Poliţia susţine că un bărbat înarmat a deschis focul asupra unui angajat al companiei Southwest Airlines, într-un episod ce pare a fi un atac premeditat.
Intrarea principală în aeroportul Will Rogers World din Oklahoma City, SUA.
Intrarea principală în aeroportul Will Rogers World din Oklahoma City, SUA. (Captură Foto)

Într-un incident armat care a creat panică pe aeroportul Will Rogers World din Oklahoma City, un bărbat înarmat l-a împuşcat mortal pe Michael Winchester, în vârstă de 52 de ani, angajat al companiei aeriene Southwest Airlines.

Ulterior, presupusul ucigaş a fost descoperit mort în parcarea aeroportului. Poliţia a declarat că acesta pare să se fi sinucis.

Căpitanul poliţiei, Paco Balderrama, a declarat reporterilor în timpul unei conferinţe de presă că bărbatul înarmat l-a aşteptat pe angajatul companiei aeriene în zona parcării şi se pare că acesta ştia programul victimei.

“Acest individ s-a dus acolo şi l-a aşteptat pe angajat să vină sau să plece pentru a folosi această oportunitate”, a susţinut Balderrama.

Incidentul armat a determinat autorităţile să închidă aeroportul timp de câteva ore, să devieze sosirile şi între timp l-au căutat pe ucigaş. Iniţial, au existat temeri că bărbatul înarmat ar fi intrat în terminal şi s-a pierdut printre pasageri sau angajaţi.

Sute de persoane au fost blocate în interiorul aeroportului timp de câteva ore înainte să li se permită să plece.

La faţa locului au sosit agenţi FBI, detectivi, genişti şi echipe tactice.

Aeroportul Will Rogers World este principalul centrul comercial al Oklahoma City – capitala statului american cu acelaşi nume – şi acoperă în medie 150 de zboruri pe zi, conform datelor furnizate de aeroport.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe