Hackerii au dat lovitura în ziua mitingului: Celebrul mesaj "M__E PSD" a apărut pe site-ul Primăriei Capitalei

Site-ul Primăriei Capitalei a fost ţinta unui atac informatic, hackerii publicând celebrul mesaj anti-PSD care a făcut înconjurul ţării.
Gabriela Vrânceanu-Firea
Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Site-ul Primăriei Bucureşti a fost vineri dimineaţă ţinta unui atac informatic, la rubrica cu comunicatele de presă apărând celebrul mesaj "M__E PSD!", scrie hotnews.ro.

Pe reţelele de socializare au apărut mai multe imagini în acest sens. Problema a fost rezolvată la scurt timp, iar mesajul publicat de hackeri a dispărut.

Deşi publicaţia citată a încercat să ia legătura cu biroul de presă al Primăriei Capitalei pentru a solicita un punct de vedere, nu a putut fi contactat.

foto
foto (HotNews.ro)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne