Gigi Becali sancţionat. Nu mai are voie să meargă la muncă

Gigi Becali
Gigi Becali (Mihuţ Savu / Epoch Times)
Flori Mladin
03.06.2014

Administraţia Naţională a Penitenciarelor l-a sancţionat pe patronul Stelei pentru felul în care s-a comportat în ziua liberă, întrucât Gigi Becali nu a respectat regulile impuse în ziua în care a fost eliberat pentru 24 de ore.

Finanţatorul Stelei trebuia să respecte un program foarte strict, însă a ales să se plimbe cu maşina prin oraş, ca un om liber. Aproape pe tot parcursul zilei, acesta a dat declaraţii presei în diferite locuri unde se afla, însă pentru acest lucru trebuia să aibă aprobarea conducerii penitenciarului.

Pe perioada în care se desfăşoară ancheta, Gigi Becali nu mai poate merge să muncească la Academia Hagi. Este posibil să iasă la muncă din nou abia în luna septembrie.

Această veste de a nu merge la muncă se adaugă restricţiilor pe care le are deja: cel puţin timp de o lună nu mai are dreptul să fie vizitat de familie, să primească pachete de acasă sau să cumpere produse de la magazinul penitenciarului.

O veste bună pentru Becali poate fi aceea că finul său Cristi Borcea şi vărul Victor Becali au fost transferaţi şi ei la Poarta Albă.

Omul de afaceri Gigi Becali, care ispăşeşte o pedeapsă de trei ani şi jumătate la Penitenciarul Poarta Albă, a fost eliberat în ziua de 15 mai pentru 24 de ore.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor