Gigi Becali donează 100.000 de euro Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş

Gigi Becali
Gigi Becali (Facebook)

Patronul Clubului de Fotbal Steaua Bucureşti a făcut donaţii de 100.000 de euro pentru Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş. Potrivit stirimondene.fanatik.ro, omului de afaceri i-a fost solicitat ajutorul chiar de către directorul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş, medicul Adrian Streinu Cercel.

”Eu am o relaţie cu domnul Cercel, mi-a cerut ajutorul şi am zis că da. Există o listă oficială a spitalului Matei Balş cu ce au nevoie acum. Am luat tot ce era nevoie pentru spital. Am zis că plătesc câte 5.000 de măşti pe zi, plus halate, consumabile, mese, scaune, paturi, televizoare, calculatoare”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Afaceristul a mai precizat că a achiziţionat to ceea ce i s-a cerut şi că nu va refuza să acorde ajutor şi altor unităţi spitaliceşti din ţară dacă i se va cere.

„Doar de la Matei Balş mi s-a cerut ajutorul, pentru că acolo am unele relaţii cu domnul Streinu Cercel. Dar dacă va mai fi nevoie şi în altă parte în Bucureşti sau în ţară, voi ajuta. Îi ajut, ce să fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi. Am investit până acum 100.000 de euro la Matei Balş de când cu virusul ăsta”, a conchis Gigi Becali.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne