Ghinea: Dacă România avea legile propuse de Tudorel Toader atunci nu ar mai fi intrat în UE

Fostul tehnocrat al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, în prezent deputat USR, s-a arătat indignat de unele dintre măsurile promovate de ministrul PSD Tudorel Toader în domeniul justiţiei.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Mare parte din reforma justiţiei făcută pentru a intra în Uniunea Europeană este anulată prin propunerile ministrului de resort Tudorel Toader, a acuzat miercuri, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Cristian Ghinea.

"Inspecţia Judiciară la Ministerul Justiţiei e cea mai gravă. Ne întoarcem la epoca controlului politic pe magistraţi. Renunţarea la schema Guvern-CSM-Preşedinte pentru şefia DNA şi DIICOT e o greşeală. Schema asta a asigurat echilibru şi responsabilitate. Să fiu clar: dacă România avea legile propuse de Tudorel Toader atunci nu ar mai fi intrat în UE. Vom reveni cu detalii. E grav", a declarat Cristian Ghinea, adăugând hashtag-ul #RezistamImpreuna.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne