George Puşcaş şi-a găsit echipă în liga a doua engleză, pe FC Reading

"George este un atacant tânăr, cu foame de gol şi cu un instinct natural de a marca. Fără goluri nu poţi câştiga meciurile, iar acum avem diferite opţiuni pentru a alege pentru ofensivă. Aştept cu nerăbdare sa îl primesc în echipă", a declarat managerul clubului, José Gomes.
Atacantul român George Puşcaş.
Atacantul român George Puşcaş. (Getty Images)

Internaţionalul român George Puşcaş va îmbrăca în următorii cinci ani tricoul grupării de liga a doua engleză Reading FC, acesta parafând înţelegerea cu conducerea clubului miercuri după ce a efectuat vizita medicală.

''Toate echipele au nevoie de goluri, iar George Puşcaş este un alt tânăr talentat atacant care le poate aduce pentru noi. Sunt încântat să îi urez bun venit pe Madejski Stadium şi nerăbdător să îl văd jucând pentru Royals'', a declarat directorul executiv Nigel Howe despre tricolorul nostru, golgheter la EURO 2019 cu patru reuşite.

Puşcaş (23 de ani) revenit în această vară la Inter Milano după falimentul lui Palermo, ar fi fost cedat clubului din Albion pentru suma de opt milioane de euro plus două milioane bonus, după cum vehiculează presa din peninsulă.

Atacantul român a contabilizat în sezonul trecut în Serie B, pentru Palermo, nouă goluri. El a mai jucat pentru Bari, Benevento şi Novara, iar singurul gol în Serie A l-a marcat pentru Benevento, în sezonul 2017-2018.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport