Conferinţa de presă a Simonei Halep. Preferinţa pentru adversara din optimi a devenit realitate

La conferinţa de presă după partida cu Jennifer Brady de la Rogers Cup 2019, Simona Halep şi-a exprimat preferinţa pentru următoarea adversară, iar dorinţa ei a devenit realitate. Aceasta este rusoaica Svetlana Kuzneţova.
Simona Halep Rogers Cup 2019
Simona Halep Rogers Cup 2019 (Maria Matyiku / Epoch Times)

Românca Simona Halep s-a calificat în optimi la Rogers Cup 2019, Toronto, învingând-o pe americanca Jennifer Brady la limită, cu scorul de 4-6, 7-5, 7-6(5).

Despre partida cu Jennifer Brady (4-6, 7-5, 7-6), Simona s-a referit, în cadrul conferinţei de presă, la accesiunile şi coborâşurile din timpul meciului. Halep spune că

"a fost foarte, foarte greu. M-am aşteptat, pentru că am ştiut că [Brady] va servi puternic. De asemenea, forehand-ul ei este puternic. Nu m-am simţit gata 100% pentru turneu, deoarece am avut o pauză lungă.

Dar sunt foarte mulţumită de felul în care s-a derulat astăzi, de faptul că am luptat până la sfârşit. Şi chiar când am fost în urcare la 4-0, am început să pierd cinci ghemuri la rând. A fost un pic greu în acel moment, dar am simţit că am energia să fac o schimbare şi să câştig.

Am fost obosită în setul trei, am simţit durere în tendonul lui Ahile încă de la primul punct al meciului, dar este normal după o pauză şi după ce vii de pe terenurile dure. Este foarte dificil pentru glezne şi pentru genunchi, de asemenea.

Dar sunt fericită că am trecut peste. Şi sper că mâine voi fi în regulă".

Referindu-se la meciul de dublul de marţi cu Leylah Fernandez, Simona crede că partida a ajutat-o foarte mult în pregătirea pentru primul meci oficial la simplu: “Am simţit pulsul şi puţin din atingerea mingii. A fost un pic trist că am pierdut [meciul]. Am fost foarte aproape.”

Întrebată dacă are idee cu cine se va confrunta în următoarea rundă dintre Vekic ori Kuzneţova, Halep spune că

“amândouă joacă minunat. Vekic are multă încredere în ultima perioadă. A câştigat multe meciuri. Kuzneţova vine după o accidentare, aşa că, în acest moment, nu are nimic de pierdut, doar să joace cât mai bine şi să se simtă bine pe teren.

Cu amândouă jucătoarele am jucat câteva meciuri şi au fost grele, aşa că nu va fi deloc uşor. Dar mi-ar plăcea să joc împotriva Kuzneţovei, deoarece îmi place jocul ei şi, de asemenea, este o persoană grozavă. Este una dintre prietenele mele şi ar fi frumos să joc din nou cu ea."

În optimi, Simona Halep va juca cu Svetlana Kuzneţova (198 WTA) astăzi în jurul orei 20:30. Aceasta va fi a şaptea întâlnire dintre Halep şi Kuzneţova, Simona dominand de patru ori în faţa rusoaicei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport