Gara de Nord: Mizerie şi droguri, în văzul Poliţiei

Garnitură de tren în Gara de Nord (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
04.10.2012

Zona Gării de Nord, principala poartă de intrare în Capitală, este de fapt un mare focar de infecţie, unde, sub ochii trecătorilor şi la doi paşi de instituţii importante, zeci de oameni ai străzii îşi injectează droguri fără ca nimeni să ia vreo măsură.

Astfel, zi de zi, mii de oameni trec nepăsători prin Gara de Nord, fără să ştie că în spatele acestor tineri, care-şi injectează droguri în văzul lor, se ascunde o lume înfricoşătoare sau că zona reprezintă o piaţă importantă de desfacere a drogurilor din Capitală, relevă Ştirile Pro TV.

Totodată, kilograme de heroină ajung prin intermediari la consumatori, mulţi dintre ei oameni ai străzii, care se dau peste cap, ca să facă rost de bani pentru doză, pentru că sunt dependenţi.

Tânăra Cristina povesteşte că, de faţadă, toţi sunt conduşi de unul de-al lor pe care îl numesc boss-ul Bruce Lee, care le spune cine să fure, cine să cerşească, cine se prostituează, şi tot el le împarte şi drogurile.

Acesta, fără teamă, dar şi fără să ştie că e filmat, le prepară oamenilor străzii drogurile la doar câţiva metri de trecători şi de forţele de ordine.

Şi ca să pară credibil, îşi injectează şi el o doză. Dacă simte că e urmărit, se mută într-o baracă din spatele policlinicii CFR, unde intră fiecare să-şi ia doza şi iese plutind.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor