Gabriel Oprea: Am încheiat o fuziune prin absorbţie cu PPDD [video]

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Epoch Times România)
Se încarcă player-ul...

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că a încheiat o fuziune prin absorbţie cu partidul lui Dan Diaconescu, PPDD.

"Astăzi vreau să anunţ că am încheiat o fuziune prin absorbţie a PPDD-ului. UNPR nu a ascuns niciodată faptul că este un partid al uşilor deschise. Toţi cei care doresc să facă politică îmn interes naţional şi al patriotismului sunt bineveniţi în UNPR, indiferent dacă au făcut politică sau nu, indiferent dacă au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta.

Fuziunea prin absorbţie cu PPDD a venit ca un lucru firesc având în vedere că foarte mulţi parlamentari ai acestui partid sunt deja membri ai UNPR. Aceştia şi-au exprimat de-a lungul timpului intenţia de a veni la noi. Îi cunosc foarte bine pe noii noştri colegi, sunt oameni care au primit voturi din partea oamenilor", a declarat Gabriel Oprea.

Legat de alegerile parlamentare de anul viitor, şeful UNPR a precizat că în cadrul formaţiunii sale există două curente politice: "Avem o propunere din partea PSD, ar fi o posibilitate, cea mai uşoară, dar avem şi un curent în partid, mai ales acum cu noii colegi, care doresc să candidăm singuri. O sa luăm o hotărâre în curând."

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne