Fuziunea PC-PLR merge înainte în ciuda nemulţumirii lui Dan Voiculescu

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii
Daniel Constantin, ministrul Agriculturii (Epoch Times România)

Fuziunea PC cu PLR merge înainte. Majoritatea conservatorilor îşi doresc să formeze o echipă comună cu membrii partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu, a declarat şeful PC, Daniel Constantin, după negocierile avute cu lierii PLR pe tema statutului noii formaţiuni.

"Ne-am angajat la un proces şi astăzi am avut un episod. Ne-am întâlnit opt cu opt membri ai Partidului Conservator pentru a discuta despre procesul de fuziune. Obiectivul este de a constitui a treia forţă politică din România. Vor fi copreşedinţi până în 2017. După parlamentarele din 2017 vom stabili congres şi validarea unui singur preşedinte", a precizat Daniel Constantin, citat de b1.ro.

Şeful PC admite însă că sunt unii conservatori care contestă o eventuală fuziune cu PLR, însă cei mai mulţi dintre colegii săi îşi doresc această schimbare.

"Sunt voci care nu sunt pentru fuziune, dar colegii care au fost aici, membrii vechi, cred că e varianta pe care trebuie să o luăm în calcul. Înţeleg politica Pelican, Grapini, Şerban Rădulescu. Majoritatea e însă pentru fuziune. 95% din filiale sunt pentru a analiza serios acesta fuziune", a afirmat Constantin.

Printre vocile care se opun se află şi fondatorul PC, Dan Voiculescu, aflat acum după gratii pentru spălare de bani în dosarul ICA, care s-a declarat revoltat de planurile actualului preşedinte al formaţiunii, Daniel Constantin, care, rupându-se total de părintele său politic, forţează o fuziune cu PLR, dorind chiar să schimbe numele partidului, sigla şi tot ceea ce aminteşte de patronul trustului Intact.

Recomandăm şi Cum a reacţionat Dan Voiculescu la fuziunea PC-PLR plănuită de Daniel Constantin

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne