Fotbal. Sferturile de finală ale UEFA Europa League, ediţia 2016-2017

La sediul UEFA de la Nyon (Elveţia) s-au stabilit echipele care se vor înfrunta în sferturile de finală ale Europa League, a doua competiţie fotbalistică inter-cluburi europeană ca valoare.
(UEFA/facebook)

În urma tragerii la sorţi, echipa românilor Nicolae Stanciu şi Alex Chipciu - Anderlecht Bruxelles, va trebui să înfrunte în sferturile Europa League formaţia engleză Anderlecht Bruxelles. Prima manşă va avea loc la Bruxelles, pe 13 aprilie, iar returul pe 20 aprilie, pe Old Trafford.

Cele două echipe sunt la egalitate în confruntările directe 3-3, golaverajul fiind însă favorabil 'diavolilor roşii', care au marcat 22 de goluri faţă de 6 reuşite de ''Mauves''.

KRC Genk (Belgia), fosta adversară a Astrei Giurgiu, va întâlni pe Celta Vigo (Spania), Ajax Amsterdam (Olanda) va da piept cu Schalke 04 (Germania), iar Olympique Lyon (Franţa), care a eliminat-o pe AS Roma, o va întâlni pe Beşiktaş Istambul (Turcia).

Finala este programată pe 24 mai, pe Friends Arena din Şolnă (Suedia)

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport