Fotbal. Napredak Krusevac - Concordia Chiajna 4-1, într-un meci amical

Formaţia românească s-a înclinat cu scorul de 4-1 (1-0) în faţa sârbilor de la Napredak Krusevac, meci amical desfăşurat în cadrul stagiului de pregătire din Serbia.
(CHRISTOF STACHE / AFP / Getty Images)
Marius Drăgoi
28.06.2017

Echipa de fotbal din Liga I, Concordia Chiajna, a început deloc satisfăcător stagiu de pregătire din Serbia, pe care elevii lui Dan Alexa îl desfăşoară în această perioadă. 'Vulturii' au pierdut în prima partidă de verificare susţinută în faţa formatiei FC Napredak Krusevac cu scorul de 4-1 (1-0).

Deşi scorul este oarecum uriaş, ilfovenii au jucat de la egal la egal cu adversarii lor, aceştia din urmă reuşind să se impună în urma nesincronizările din defensiva românească, care au fost hotărâtoarea în stabilirea rezultatului final.

Pentru gruparea sârbă, care a terminat pe poziţia a 4-a în ediţia trecută a campionatului din Serbia au marcat Andrija Majdevac (29), Nikola Eskic (64), Enver Alivodic (67) şi Jesse Sekidika (70), în timp ce golul de onoare al Concordiei a venit pe final de meci prin Cristescu (77), în urma unui lob peste goalkeeper-ul advers.

Au evoluat: Bălgrădean — Buleică, Albu, Zeba, Bucurică — R. Costin, Vasile Gheorghe — Grădinaru, Deaconu, Kortzorg — Pena. După pauză, au mai jucat: Drăghia — Răsdan, Fota, V. Munteanu, M. Cristescu, Rogoveanu, Ciobanu, Răducanu.

Al doilea meci amical al Concordiei va avea loc pe 30 iunie, zi în care jucătorii pregătiţi de Dan Alexa vor trebui să înfrunte pe Borac Banja Luka (Bosnia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor