Fotbal. Mircea Rednic îşi va reînnoi contractul cu echipa belgiană Excel Mouscron

Antrenorul român va continua să pregătească gruparea din prima divizie belgiană de care este legat până la sfârşitul acestui sezon, conform declaraţiilor făcute de acesta într-o conferinţă de presă desfăşurată miercuri.
Antrenorul român Mircea Rednic.
Antrenorul român Mircea Rednic. (lavenir_sport/twitter)

Antrenorul român Mircea Rednic este dispus să-şi reînnoiască înţelegerea cu formaţia belgiană Excel Mouscron, dacă conducătorii clubului ar accepta unele condiţii pe care tehnicianul român le doreşte implementate pentru a putea continua.

"Da, doresc mult să rămân aici, la Mouscron. Conducerea ştie asta, dar ştie şi că nu vreau s-o fac în orice condiţii" a afirmat Rednic într-o conferinţă de presă înaintea meciului de miercuri cu Eupen, din penultima etapă a aşa-numitului play-off II al campionatului Belgiei.

Conducătorul principal de joc al grupării care ocupă în acest moment locul 4 în Grupa B a play-off -lui Ligii belgiene, a mărturisit totodată că a avut deja discuţii în această privinţă cu directorul sportiv interimar Paul Allaert: "Sunt doar nişte discuţii. Vom vedea ce se va întâmpla după ultimele două meciuri. Vreau însă să continui aici".

Conform site-ului walfoot.be, Rednic ar avea stabilită deja o strategie de transferuri, diferită de cea adoptată în ultimele sezoane de tandemul Selak-Paiva.

"Am nevoie de fotbalişti care să se simtă legaţi de Mouscron. Dacă eu voi prelungi, va trebui ca lotul să aibă un plus la capitolul calitate. Nu avem mulţi jucători capabili să facă diferenţa în atac. Trebuie de asemenea să întărim sectorul defensiv", a spus Rednic, printre ai cărui elevi se numără şi fostul fundaş român Cristian Manea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport