Tenis. Simona Halep, debut cu victorie în turul 2 la Roma

Simona Halep se califică în optimi la turneul din Italia după ce a învins-o pe campioana de la Stuttgart, Laura Siegemund.
Simona Halep vs Laura Siegemund (Germania) la finalul disputei din turul doi al circuitului WTA de la Roma.
Simona Halep vs Laura Siegemund (Germania) la finalul disputei din turul doi al circuitului WTA de la Roma. (Simona Halep FanSpace/facebook)

În primul tur al turneului WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia”, dotat cu premii totale în valoare de 2.775.745 dolari, Simona Halep (locul 4 WTA) a dispus de germanca Laura Siegemund (32), cu scorul de 6-4, 6-4.

Meciul a fost echilibrat, dar Simona a reuşit în punctele importante să facă faţă rezistenţei jucătoarei germane, care a salvat trei mingi de meci la 3-5 şi încă una la 4-5, şi să-şi adjudece victoria.

Simona a acumulat 105 puncte WTA pentru calificarea în optimi.

În optimi, constănţeanca o va întâlni Anastasia Pavliucenkova (Rusia, 17), care a învins-o pe letona Anastasija Sevastova în doua seturi, scor 7-6 (4), 6-2.

Anastasia Pavliucenkova are 25 de ani şi a câştigat 10 titluri WTA, dintre care, două in acest an: Monterrey şi Rabat.

La turneul de la Roma au fost eliminate două jucătoare favorite, iar Maria Şarapova s-a retras după o accidentare la coapsă.

Mirjana Lucic-Baroni (22) s-a calificat în dauna Mariei Şarapova (Rusia, 211), care primise wild card, scor 6-4, 3-6, 2-1 abandon.

Daria Gavrilova (Australia, 33) a trecut de Madison Keys (SUA, 13), cu scorul de 2-6, 7-5, 7-5, iar Julia Gorges (Germania, 45) a învins-o pe revelaţia Kristina Mladenovic (Franţa, 14), scor 7-6(5), 7-5.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport