Fostul şef al CIA rupe tăcerea: David Petraeus şi-a cerut scuze pentru aventura extraconjugală

Generalul David Petraeus depune marturie in fata Comitetului pentru Informatii al Senatului, 23 iunie 2011
Generalul David Petraeus depune marturie in fata Comitetului pentru Informatii al Senatului, 23 iunie 2011 (Alex Wong / Getty Images)
Epoch Times România
27.03.2013

Fostul şef al CIA rupe tăcerea după scandalul care a dus la demisia sa din funcţie. David Petraeus şi-a cerut scuze, pentru prima dată în public, pentru aventura extraconjugală cu biografa sa.

“Permiteţi-mi să încep prin a reitera cât de mult regret circumstanţele care au dus la demisia mea din funcţia de şef al CIA şi care au provocat atâta suferinţă familiei mele, prietenilor şi susţinătorilor. Viaţa însă nu se opreşte însă din cauza unei asemenea greşeli, ci trebuie să continue”, a declarat fostul şef al CIA David Petraeus.

Şeful Agenţiei Centrale de Informaţii a Statelor Unite, David Petraeus, şi-a dat demisia din funcţie în luna noiembrie a anului trecut, după ce a ocupat acest post din septembrie 2011. Într-o scrisoare pe care a prezentat-o colegilor, el a anunţat că a luat această decizie din cauza unei relaţii extraconjugale.

Oficialul a subliniat că, după o căsnicie de 37 de ani, un astfel de comportament este inacceptabil atât în calitate de soţ, cât şi de director al acestei organizaţii, informează publik.md.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor