Fost viceprimar îl acuză pe Piedone pentru tragedia din Colectiv

Fostul viceprimar al Braşovului, Adrian Atomei, a postat sâmbătă pe Facebook un mesaj dur, criticând afirmaţiile primarului Sectorului 4, Popescu Piedone care şi-a declinat orice răspundere pentru tragedia de la Clubul Colectiv.
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone (wikipedia.org)

Primarul Cristian Popescu Piedone a afirmat că a dat un acord formal de funcţionare a clubului, iar instituţiile statului (Pompieri şi ISU) trebuiau să facă toate controalele şi să dea avizele ce ţin de ei. Adrian Atomei îl contrazice însă, arătând că Primăria nu poate da acordul de funcţionare dacă nu are toate avizele de la celelalte instituţii.

„Îmi pare rău, dar nu mă pot abţine! Văd la TV nişte nesimţiţi din administraţia locală din Bucureşti care spun că autorizaţia de funcţionare este formală şi se emite în baza unor documente sumare şi doar a unei plăţi de taxe, şi nu stă în competenţa reprezentanţilor instituţiilor dânşilor alte chestiuni de autorizare. Voi vorbiţi serios? Băi nesimţiţilor, măcar nu încercaţi să minţiţi în faţa întregii ţări? pentru ca neavizaţii să înţeleagă minciuna şi totodată procedurile legale, mai jos se găseşte link-ul cu documentele necesare pentru emiterea unei astfel de autorizaţii”, a scris fostul angajat al primăriei pe Facebook.

Obţinere Acord/Autorizaţie pentru desfăşurarea exerciţiilor comerciale.

Acte NECESARE:

„Acorduri/avize/autorizări/licenţe speciale specifice exerciţiului comercial desfăşurat, după caz; a) aviz/autorizaţie de funcţionare de la Direcţia de Sănătate Publică Braşov (str. M. Kogălniceanu nr. 11), b) aviz/autorizaţie de securitate la incendiu de la I.S.U. Braşov (str. Şcolii nr. 4), c) aviz/autorizaţie de funcţionare de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Braşov (str. Politehnicii nr. 3)”.

Din demonstraţia sa rezultă că acordul de funcţionare nu poate fi dat de Primărie, fără a avea avize de la celelalte instituţii ale statului. Primăria Sector 4 a acordat autorizaţia de funcţionare, fără a avea acordul ISU.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne