Fiul unui primar PSD, arestat după ce a torturat un minor. I-a tăiat un deget şi l-a dat la câini

Oi la pascut
Oi la pascut (Epoch Times)

Fiul unui primar PSD din judeţul Braşov a fost arestat pentru vătămarea corporală a unui minor. În prezent, adolescentul căruia fiul de primar i-a tăiat un deget se află într-un centru al Direcţiei Generale de Protecţie a Copilului (DGASPC) Braşov, relatează Aktual24.ro.

Adolescentul torturat avea 16 ani şi era ţinut cu forţa să muncească la o stână. Sătul de muncă grea şi de umilinţele pe care trebuia să le suporte zilnic, băiatul a încercat să fugă de la stână, sperând că în felul acesta îşi va recăpăta libertatea, relatează stiribrasov.ro.

Nu a apucat însă să ajungă prea departe că a fost prins din urmă de fiul primarului din localitate. Acesta l-a băgat cu forţa în maşină şi l-a dus înapoi la stână unde, pentru a-l învăţa minte, i-a tăiat un deget cu toporul, iar apoi l-a dat unui câine să-l mănânce.

Din cauza hemoragiei şi a şocului prin care a trecut, minorul a ajuns la spital.

Cutremuraţi de povestea băiatului, medicii au sunat Poliţia, iar fiul primarului a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Braşov.

Inculpatul se consideră nedreptăţit, aşa că a atacat decizia şi cere să fie lăsat în libertate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne