Firea şi-a ieşit din sărite! Război cu Avocatul Poporului: Nu-i mai rămâne decât să se ocupe de cocalari!

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Florin Chirilă / Epoch Times)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea o atacă dur pe Avocatul Poporului, Renate Weber, după ce aceasta a decis că ridicarea maşinilor din Bucureşti nu poate fi făcută de poliţişti locali. Revoltată că Weber i-a cerut prefectului Bucureştiului să atace în contencios hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti prin care s-a decis ridicarea maşinilor din oraş, pe motiv că această acţiune nu poate fi dispusă de poliţiştii locali, ci de către cei de la Rutieră, Firea susţine că Instituţia Avocatul Poporului tinde să devină avocatul nesimţirii.

"Instituţia avocatul poporului tinde să devină avocatul nesimţirii!
Ne şicanează şi ceartă că îi deranjăm pe prost-crescuţii care blochează cu maşinile: spitale, şcoli, locuri rezervate persoanelor cu dizabilităţi, instituţii, linii de tramvai, staţii de autobuz, chiar proprietăţi private, sub pretextul că “am coborât să-mi iau ţigări”... şi
se mai întorc după vreo două ore!
S-a rezolvat cazul Caracal, s-au epuizat toaletele în curte ale şcolilor din mediul rural, în toate spitalele din ţară e ca în America! Totul este perfect! Avocatului poporului nu-i mai rămâne decât să se ocupe de cocalari!
Iar pe fond: mai citiţi legile dacă nu le ştiţi pe de rost!", scrie pe Facebook Firea.