Firea se prezintă drept "muza" lui Orban: Când adoarme se gândeşte la mine şi când se trezeşte la fel

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times România)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a invitat public, marţi, din faţa sediului PSD, pe premierul Ludovic Orban la o dezbatere "pentru a vedea toată ţara cât este de incompetent".

"Am văzut că la instalarea aproape a tuturor miniştrilor [premierul Ludovic Orban - n.r.]a avut şi o referire la adresa mea. Se pare că îl inspir. Sunt o muză pentru noul premier. Cred că, atunci când adoarme se gândeşte la mine, şi când se trezeşte la fel se gândeşte la mine pentru că aproape toate declaraţiile domniei sale conţin numele meu. Pe de o parte, mă simt măgulită şi îi mulţumesc. Înseamnă că sunt o persoană totuşi de luat în seamă. Pe de altă parte, îl invit la o dezbatere, îl provoc pe temele administraţiei publice locale pentru a vedea toată ţara cât este de incompetent", a afirmat Firea.

În acelaşi timp, primarul Capitaliei i-a reproşat lui Orban că, în calitate de viceprimar nu a făcut nimic, că este o "adevărată calamitate", acuzându-l că "nu citeşte, nu se informează, nu ştie ce vorbeşte".

De asemenea, Gabriela Firea a mai susţinut că şi-ar dori o dezbatere pentru turul 2 al alegerilor prezidenţiale.

"Aceasta ar fi necesară şi staff-ul domnului preşedinte ar trebui să-l sfătuiască să participe la o dezbatere. De asemenea, eu îl invit la o dezbatere, îl provoc public pe domnul premier Orban, pentru că vrea să ne demonstreze că le ştie pe toate şi de regulă cei care vor să demonstreze că le ştiu pe toate sunt de fapt foarte superficiali şi nu ştiu nimic. Şi sunt adevărate calamităţi la locul de muncă", a mai precizat primarul general al Capitalei.

Declaraţiile integrale în materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne