Firea n-a mai suportat: Îl dă în judecată pe Caramitru / Useristul se amuză: Hai, doamna Pandele, dacă ai curaj!

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Florin Chirilă / Epoch Times)

Gabriela Firea a anunţat joi, în cadrul unui comunicat de presă, că îl va acţiona în instanţă pe Andrei Caramitru pentru "calomniile" pe care reprezentantul USR le-ar fi lansat în spaţiul public în legătură cu o presupusă implicare a primarului general în interzicerea platformelor de ride-sharing şi favorizare a "mafiei taxiurilor din Voluntari". În replică, Caramitru s-a arătat entuziasmat de demers.

Totul a plecat de la un comentariu făcut pe Facebook de membrul USR, joi, după ce a intrat în vigoare "ordonanţa taximetriştilor", care a lovit Uber şi Taxify: "Câştigă mafia taxiurilor din Voluntari a lui Pandele. Sictir lui, sictir lui Firea cu tot cu firul ei din colon, şi sictir şi PSD-ului. Aşa se întâmplă când nu votăm, da? Nu ne interesează politica? Toţi sunt la fel? Veniţi fraţilor pe 26 mai la vot! Să îi pulverizăm o dată pentru totdeauna".

"Dincolo de limbajul suburban folosit de dl. Caramitru, care însă este în deplină consonanţă cu modul de acţiune politică a reprezentanţilor USR (Ura Sufocă România), sunt revoltată de lejeritatea cu care sunt colportate informaţii total false referitoare la mine şi la soţul meu. Nu am interzis uber şi nicio altă platformă, nu intenţionez să fac acest lucru şi, oricum, reglementarea acestei activităţi este apanajul guvernului, care de altfel a şi anunţat că lucrează la elaborarea unui act normativ în acest sens", a reacţionat Firea.

Edilul susţine că nici ea nici soţul său nu sunt implicaţi în niciun fel de activităţi comerciale în general, prin urmare nici de transport de persoane, astfel încât "este exclus să avem orice beneficiu patrimonial direct sau indirect de pe urma interzicerii sau reglementării aplicaţiilor de tip uber".

"Prin urmare, atât eu cât şi soţul meu am decis să îl acţionăm în judecată pe numitul Andrei Caramitru, întrucât calea legală este singura prin care putem împiedica răspândirea unor astfel de calomnii", a adăugat Firea.

Replica lui Caramitru

"Minunat. De-abia aştept să mă întâlnesc cu Dna Pandele în instanţă. Madam mai nou - din disperare că nu a făcut nimic, dă în judecată pe oricine o critică.

Crede că mă sperie - din contră. De-abia aştept să pun la dispoziţia instanţei toate documentele şi analizele pe piaţa de taximetrie! Şi public - ca să ştie lumea, madam!

Haide, doamna Pandele, în instanţă dacă ai curaj!!!! Discutăm aplicat despre mafia voastră. Hai!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne