Firea, despre o posibilă alianţă a PSD cu Ponta şi Negoiţă: Nu ne putem alia cu propriii noştri asasini

Gabriela Firea
Gabriela Firea (Epoch Times Romania)

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a afirmat, marţi, că Victor Ponta este artizanul distrugerii alianţei de centru stânga în Bucureşti şi că exclude o alianţă a social-democraţilor cu “asasinii” partidului, respectiv Negoiţă şi Ponta.

„Artizanul distrugerii alianţei de centru stânga în Bucureşti este Victor Ponta, cel care urmează o carieră politică personală, doreşte să fie preşedintele ţării, îl incomodam foarte mult dacă aş fi câştigat Primăria pentru că se spune că primăria Capitalei este o trambulină pentru prezidenţiale”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă i-a reproşat lui Marcel Ciolacu faptul că l-a invitat pe Robert Negoiţă să revină în partid, Firea a răspuns că doar şi-ar fi exprimat opinia potrivit căreia PSD “nu poate negocia cu teroriştii politici”.

„Nu i-am reproşat domnului preşedinte Ciolacu nimic pentru că noi suntem colegi şi între noi nu trebuie să existe astfel de tensiuni. [...] I-am spus punctul meu de vedere şi a fost de acord cu el şi anume că nu putem negocia cu teroriştii politici. Teroriştii politici, cei care au vrut să îngroape PSD, trebuie să fie pe drumul lor şi noi pe al nostru. [...] Nu putem să ne aliem cu propriii noştri asasini, adică cu Ponta şi Negoiţă. Ei au drumul lor, nu avem nimic cu ei, nu ne războim cu ei, dar nici acum să îi invităm cu mari onoruri, eventual să coacem şi o pâine împreună, să mâncăm, să facem acum şi o pâine, hăis, hai să fim serioşi”, a declarat Firea, marţi, după întâlnirea cu Marcel Ciolacu şi cu liderii PSD.

Firea a mai spus că va candida pentru un post de parlamentar pe listele PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne