Fifor: Azi îmi expiră mandatul la MAI. Iohannis blochează Guvernul, e o dovadă de dispreţ pentru oameni

Mihai Fifor
Mihai Fifor (Epoch Times România)

Ministrul interimar de Interne, Fifor Mihai, a anunţat joi, pe Facebook, că îi expiră mandatul şi l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis, pe care îl acuză că "face tot ce poate să blocheze Guvernul".

"Astăzi încetează mandatul meu interimar la Ministerul Afacerilor Interne. Am încercat să-mi fac datoria în mod responsabil. Am luat imediat măsuri pentru reformarea sistemului de siguranţă a cetăţeanului. Am colaborat excelent cu dl. Raed Arafat la elaborarea ordonanţei de urgenţă 62/2019 prin care am îmbunătăţit sistemul 112. Am început procesul de reformare a funcţiilor de conducere din MAI. Atât cât mi-a stat în putinţă şi cât mi-a permis legea, i-am sprijinit pe anchetatorii care investighează cazul de la Caracal. Am lucrat în minister cu oameni deosebiţi, bine pregătiţi, cărora le mulţumesc pentru buna colaborare", a precizat Fifor.

Liderul PSD se plânge că, "în plin proces" de reformare a sistemului de siguranţă a cetăţeanului şi de organizare a alegerilor, MAI rămâne fără ministru.

"Klaus Iohannis este în campanie şi face tot ce poate să blocheze Guvernul, forţând peste măsură legile şi Constituţia. Este o dovadă de dispreţ pentru oameni şi de cruntă indiferenţă pentru tragedia de la Caracal de care şi-a amintit doar în declaraţiile politice. Oamenii au nevoie de un alt fel de preşedinte, iar în această toamnă ne vom lupta să dăm României şeful de stat pe care îl merită: muncitor, implicat şi aproape de oameni", a afirmat Fifor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne