Fetiţa de 11 ani dispărută vineri, găsită moartă. Cu urme de violenţă pe corp

Adriana
Adriana (Realitatea)

Fetiţa de 11 ani dispărută vineri după-amiază din judeţul Dâmboviţa, în timp ce se îndrepta spre casă, a fost găsită moartă pe un câmp, relatează Adevărul.

Corpul fetiţei a fost descoperit duminică pe un câmp de pe raza comunei Produleşti, la 30 de kilometri de Gura Şuţii, locul de unde a dispărut, iar poliţiştii susţin că fetiţa prezintă urme de violenţă pe corp. Oamenii legii au reţinut deja un suspect, un cetăţean olandez.

Totodată, persoanele care apar pe camerele de supraveghere au fost audiate şi a fost întocmit un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate.

Pe camerele de supraveghere copila a fost observată părăsind curtea şcolii alături de colegi. N-a mai ajuns însă la casa părinţilor ei, de care o despărţea un drum de jumătate de oră de mers pe jos. Zadarnic a aşteptat-o mama sa la poartă, Adriana, căci aşa o chema pe fetiţă, nu a mai venit.

„Trebuia să vină acasă şi nu a mai venit. Bănuiesc că mi-a luat-o cineva. A răpit-o. Cum este lumea, cum a luat alte fete, aşa a luat-o şi pe a mea. Nu mi-a spus spus fata ceva suspect, că s-ar fi ţinut cineva suspect de ea”, spunea mama fetiţei sâmbătă.

Adriana a fost căutată, după ce s-a dat alarma cu privire la dispariţia ei, de peste 200 de persoane: 100 de poliţişti, 30 de pompieri, 30 de jandarmi şi 100 de cetăţeni. Au fost folosiţi în căutare câini de urmă, drone şi un elicopter. Căutările au condus însă spre un trup neînsufleţit.