“Extratereştrii au oprit conflictul nuclear dintre SUA şi Rusia în timpul celui de-al Doilea Război Mondial”, susţine un astronaut american

Fostul astronaut Edgar Mitchell, arhivă
Fostul astronaut Edgar Mitchell, arhivă (Steven A. Henry/Getty Images)

Edgar Mitchell, al şaselea om care a ajuns pe Lună, susţine că liderii militari americani au văzut nave extraterestre ce observau testele de arme nucleare americane efectuate în iulie 1945 în New Mexico, conform Daily Express.

Astronautul, care a păşit pe Lună în timpul misiunii Apollo 14 în 1971 şi crede cu tărie în existenţa extratereştrilor, a vorbit deseori despre credinţa sa că extratereştrii vizitează Pământul, susţinând că acest lucru s-a întâmplat în special în timpul incidentului Roswell din 1947.

El chiar a susţinut că extratereştrii au împiedicat testele nucleare pentru a preveni izbucnirea unei lupte nucleare între SUA şi Rusia.

Acesta a declarat: “Ei au vrut să ne cunoască capacităţile militare".

"Propria mea experienţă în discuţiile cu oamenii mi-a clarificat faptul că extratereştrii au încercat să ne oprească să mergem la război şi [au încercat] să ne ajute să creăm pace pe Pământ".

“Alţi ofiţeri din bazele de pe coasta Pacificului mi-au declarat că rachetele lor au fost deseori doborâte de nave extraterestre.”

Mitchell, în vârstă de 84 de ani, susţine că scopul misiunii a fost acela de a ne verifica armele pentru a se asigura că acestea nu ar putea ameninţa universul.

El a adăugat că tehnologia extraterestră este cu mult mai avansată decât a noastră, încât am fi sortiţi pierzaniei dacă aceştia ar deveni ostili.

Anterior, Mitchell a mai susţinut că extratereştrii arată exact aşa cum ne-au fost prezentaţi în filmele artistice sau în diverse imagini create – adică, acei oameni gri şi mici – şi că adevărul despre Roswell va ieşi în curând la iveală.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură