Europa League. Lazio Roma se pregăteşte de duelul cu CFR Cluj

"Este o partidă de Europa League, în care calificarea noastră atârnă de un fir. Cât timp matematica nu ne condamnă, vom face totul ca să mergem mai departe. Suntem în această situaţie din vina noastră, dar şi din cauza unor factori externi.." - antrenorul echipei italiene, Simone Inzaghi.
Antrenorul echipei italiene Lazio Roma, Simone Inzaghi.
Antrenorul echipei italiene Lazio Roma, Simone Inzaghi. (Getty Images)

Lazio Roma are nevoie de două victorii din două meciuri pentru a mai spera la calificarea în şaisprezecimile de finală ale celei de-a doua competiţii fotbalistice intercluburi de pe continent ca valoare după UCL.

Astfel, primul adversar al Biancazzurri va fi CFR Cluj, duel programat joi 28 noiembrie, pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 22:00, pentru că mai apoi să înfrunte pe cei de la Rennes, în deplasare - pe Roazhon Park, în 12 decembrie de la 19:55.

"Este o partidă de Europa League, în care calificarea noastră atârnă de un fir. Cât timp matematica nu ne condamnă, vom face totul ca să mergem mai departe. Suntem în această situaţie din vina noastră, dar şi din cauza unor factori externi, împotriva lui Celtic la scorul de 1-1 a fost un penalty clar la Immobile ce ar fi putut schimba lucrurile. Ştim însă că ar fi trebuit să reuşim mult mai mult.. "Ne pasă de meciul de mâine, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Plec de la ideea că trebuie să învingem în fiecare partidă.", a declarat Inzaghi, potrivit celor de la TuttoMercatoWeb.

"În campionat jucăm un fotbal foarte bun din prima etapă până în cea de-a 13-a. Locul 3 este cât se poate de meritat. În Europa am fi putut avea o tragere la sorţi mai bună. Băieţii au fost buni în ce priveşte evoluţiile, mai puţin rezultatele. Pentru calitatea pe care o avem ar trebui să trecem de grupe, dar probabil nu o vom face. N-am fost capabili să gestionăm episoadele care au fost în favoarea noastră aşa cum ar trebui s-o facă o echipă mare", a adăugat fostul internaţional.

În prezent clasamentul grupei se prezintă astfel, Celtic ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de CFR Cluj, 9 puncte, Lazio, 3 puncte, Rennes, 1 punct.