Europa League. Halis Ozkahya va oficia partida CFR Cluj - Celtic Glasgow

Arbitrul turc va fi la centrul terenului în partida dintre Lazio şi CFR Cluj, programat să se desfăşoare joi 12 decembrie, pe Stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu' din Cluj-Napoca, de la ora 19:55, în Grupa E a competiţiei europene.
Arbitrul turc Halis Ozkahya.
Arbitrul turc Halis Ozkahya. (Getty Images)

CFR Cluj se pregăteşte de un nou duel puternic în Grupa E a competiţiei de fotbal Europa League. 'Alb-vişiniii' sub directa îndrumare a fostului internaţional Dan Petrescu vor primi replica câştigătoarei grupei - Celtic Glasgow, pe teren propriu, partida fiind programată joi, de la ora 19:55.

Clujenii mai au nevoie în momentul de faţă de un singur punct pentru a-şi asigura prezenţa în şaisprezecimile de finală ale competiţiei continentale, astfel că confruntarea este una foarte importantă. În schimb, contracandidata directă a grupării din Gruia la calificare - Lazio Roma, va avea un meci uşor împotriva ultimei clasate - Rennes. Pentru noi ar fi extraordinar de benefic o victorie a celei din urmă.

În clasamentul grupei, Celtic ocupă primul loc, cu 13 puncte, urmată de CFR Cluj, 9 puncte, Lazio, 6 puncte, Rennes, 1 punct.

Turcul Halis Ozkahya (39 de ani) este arbitru internaţional din 2009. El se va afla la centrul terenului, alături de arbitrii asistenţi Ceyhun Sesigüzel şi Ekrem Kan, în timp ce rezervă va fi Alper Ulusoy.