Elon Musk spune că ar putea pune o etichetă cu avertizare de propagandă la postările de pe Twitter ale celor de la CNN

Miliardarul Elon Musk
Miliardarul Elon Musk (Youtube - captură ecran)

Proprietarul Twitter, Elon Musk, a sugerat luni că ar putea fi obligat să ataşeze avertismente de propagandă la postările Twitter ale CNN, după ce s-a aflat că reţeaua a descurajat în mod activ personalul să cerceteze sau să împărtăşească orice informaţie despre originea laboratorului COVID, informează Summit News.

Fox News relatează că o sursă din interiorul CNN a acuzat că fostul preşedinte Jeff Zucker a dat ordin tuturor celor de la CNN să renunţe la orice discuţie despre faptul că noul coronavirus ar fi provenit dintr-un laborator din Wuhan, China, catalogând-o drept "un subiect de discuţie al lui Trump".

După ce o scurgere de informaţii bombă a dezvăluit că Departamentul Energiei a concluzionat, pe lângă Departamentul de Stat şi FBI, că virusul care a generat pandemia de Covid-19 s-a scurs probabil din laboratorul din Wuhan, China, persoana din interiorul CNN a declarat: "Oamenii se trezesc încet din ceaţă. Este un fel de nebunie că nu am urmărit mai mult acest lucru".

Nu numai că CNN a renunţat la teoria scurgerii din laborator, dar a început să încerce în mod activ să o demonteze, cu subalterni precum Oliver Darcy, care a scris articole cu titlul "Iată cum să demontezi dezinformările despre coronavirus şi teoriile conspiraţiei de la prieteni şi familie".

Având în vedere toate acestea, Musk a răspuns luni unui utilizator de pe Twitter care l-a întrebat: "Când veţi eticheta CNN ca fiind o mass-media afiliată statului?".

Musk a răspuns, de asemenea, la o postare pe Twitter a doctorului Jay Bhattacharya, menţionând că Fauci "a trădat în mod flagrant încrederea publicului".

Musk a cerut anterior urmărirea penală a lui Fauci, înainte de a lansa în decembrie o serie de Dosare Twitter care au expus modul în care guvernul Biden a încercat să controleze povestea pandemiei prin cenzură şi suprimarea informaţiilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură