După faptă, şi răsplată. Guvernatorul Deltei Dunării, demis după ce i-a criticat pe Dragnea şi Grindeanu

La scurt timp după ce a criticat faptul că liderul PSD şi premierul s-au lăudat cu ştiucile pescuite în loc să le dea drumul înapoi în apă, guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a fost demis de Grindeanu.
Liviu Dragnea la pescuit în Deltă
Liviu Dragnea la pescuit în Deltă (Facebook)

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu, cel care i-a criticat pe premierul Grindeanu şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, după partida de pescuit din Deltă, a fost demis, luni, din funcţie.

Baboianu a fost înlocuit în funcţie de Mălin-Matei Muşetescu, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial luni seara. Cele două decizii au fost luate având în vedere propuneri ale ministrului Mediului, relatează Hotnews.

Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, Grigore Baboianu îi critica pe Dragnea şi Grindeanu pe motiv că în loc să promoveze pescuitul sportiv, s-au lăudat cu zecile de ştiuci capturate în Deltă.

''Ar fi putut să arate captura, să o pupe şi să îi dea drumul!'', declara, în urmă cu două săptămâni, şeful Rezervaţiei, la emisiunea Lumea Europa FM.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne