Dumitru Sliusarenco le răspunde socialiştilor la întrebarea "După 9 ani de dezastru, CE FACEM?"

Poster plasat de socialişti în Chişinău
Poster plasat de socialişti în Chişinău (facebook.com / Dumitru Sliusarenco)
Maria Maevschi
08.10.2018

Deşi campania electorală nu a început încă, Partidul Socialiştilor (PSRM) a afişat deja postere în municipiul Chişinău cu mesajul „După 9 ani de dezastru, CE FACEM? Soluţia există”. În context, avocatul Promo-LEX, Dumitru Sliusarenco, se întreabă retoric „Cetăţene!? Ce facem? Cum schimbăm viitorul?”.

Considerându-se cetăţean responsabil, imediat ce a văzut posterul amplasat de socialişti în capitală Sliusarenco a şi reacţionat, propunând, în mod ironic, „câteva soluţii:

1. Tragem un concert grandios în PMAN şi dăm la toţi hrişcă şi crenvurşti! Cineva va zice că nu rezolvi nimic cu asta. Nu ascultaţi toţi proştii!

2. Facem frigărui. Scepticii iar vor striga că nimic bun asta nu va aduce. Da, dar nici rău! Cui i-a încurcat o cărniţă afumată cu un vin bun? Plus că la o gură de carne mai bine se hotărăsc problemele.

3. Facem festivalul căpşunilor. Gurile rele vor zice că a mai fost. Da, dar atunci nu-i cum amu, iar amu nu-i cum atunci. Plus că este şi vin proaspăt.

4. Chemăm patriarhul Kiril. Da, este o măsură drastică, dar se merită!

5. Dacă nimic nu merge, ultima soluţie poate fi doar una - alungăm Gheii din Moldova! De acord, cam radical, dar cum altfel să umplem frigiderele şi să plătim facturile?”, a scris avocatul de drepturile omului pe pagina sa de socializare.

Mai mult decât atât, acesta a ţinut să puncteze că cel mai important este că soluţia există, iar noi ca cetăţeni „să nu ne lăsăm tradiţiile în prada liberalismului şi să ne boim ouăle de paşti! Semaforul este verde şi lumina din capătul intersecţiei ne cheamă”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor