Dumitru Dobrev: Tovarăşa primar Firea nu are dreptul să "înfiereze cu mânie proletară" USB

Dumitru Dobrev
Dumitru Dobrev (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Tovarăşa primar Vrînceanu-Firea nu are dreptul să "înfiereze cu mânie proletară" Uniunea Salvaţi Bucureştiul la Antena 3 că ne-am fi permis obrăznicia să nu-i votăm proiectele şi daniile către BOR la ultima şedinţă din Consiliului General al Municipiului Bucureşti, a scris consilierul Dumitru Dobrev, pe contul său de Facebook, comentând pe marginea articolului "Inconsistenţa ca virtute politică", scris de Andrei Pleşu.

"Pentru că, până una alta, şeful dânsei pe linie de partid e un puşcăriaş de drept comun iar noi nu avem aşa ceva în partid, după cum nu avem nici securişti, nici traseişti politici, nici corupţi de dimensiuni fanariote (e.g. numitul Bombo), nici nostalgici marxişti (pardon - liber cugetători ca Papaşa) şi ca urmare tovarăşa Firea nu are căderea morală să ne ţină nouă lecţii de bună creştere până nu vede bârna din ochiul PSD", a continuat Dumitru Dobrev.

În schimb, consilierul USB o invită pe primăriţa Firea să se aşeze în ultima bancă, cot la cot cu repetenţii politichiei dâmboviţene şi să ia aminte la lecţia de morală a lui Andrei Pleşu.