"Duel" Barna - Rareş Bogdan în online: "Băi, alo! Fii, măi, om. Vorbeşte cu liftiera" / "Fabulează"

Dan Barna
Dan Barna (Epoch Times România)

Dan Barna îl acuză pe prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan că fabulează, după ce acesta a povestit că l-a întâlnit pe liderul USR într-un lift la Parlament şi că acesta era arogant şi nu vorbea cu liftiera.

"Rareş Bogdan fabulează voios într-un interviu de pe Hotnews povestind o întâmplare inexistentă în care foloseşte numele meu.

Presupun că europarlamentarul Bogdan a rămas cu nişte replici programate şi neprestate în campania pentru prezidenţiale şi, de nevoie, le livrează acum. Ne-am întâlnit săptămâna trecută într-un lift plin, unde ne-am salutat colegial. Atât.

Tot restul scenariului este o invenţie pură.

Probabil e şi ăsta un fel de a evita să vorbeşti despre modalitatea scandaloasă de legiferare prin zeci de ordonanţe confuze sau de-a dreptul ilegale, adoptate noaptea în Guvern. Sau despre “liberalii” care votează PUZ-uri cot la cot cu PSD prin consiliile locale.

Cât despre cum să vorbeşti cu o doamnă care operează lifturi, ăsta e un subiect pe care, domnule Rareş Bogdan, trebuie să îl abordaţi cu doamna Violeta Alexandru.

Ştiţi bine de ce", a scris liderul USR, pe Facebook.

Postarea lui Dan Barna vine în condiţiile în care Rareş Bogdan l-a acuzat de aroganţă.

"Era arogant. Păi mă întâlnesc cu el în lift, stă aşa pe spate... Îi zic: „Băi, alo! Fii, măi, om. Vorbeşte cu liftiera, vorbeşte cu... suntem cinci oameni în lift. Ce-i cu tine, mă, zi, aşa vrei să faci politică?!”. Deci, părerea mea e, când îl ai pe Dacian, să optezi pentru candidatura lui (Dan Barna - n.r.)... Eu m-am bucurat, că pe lângă el, Klaus al nostru părea om de lume, pe lângă Barna...", a declarat Rareş Bogdan, într-un interviu acordat Hotnews.