Drogurile găsite pe coasta Mării Negre. DIICOT investighează posibila implicare a Poliţiei de Frontieră (surse)

DIICOT
DIICOT (facebook.com)

Sistemele de supraveghere video la mare distanţă amplasate pe coasta Mării Negre au căzut parţial de cel puţin trei ori în perioada când uriaşa cantitate de droguri descoperite în aprilie pe litoral şi în apa mării au intrat în România, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul anchetei.

Procurorii DIICOT investighează dacă traficanţii sârbi ştiau sau nu că sistemele electronice de supraveghere a graniţelor nu funcţionau sau a fost o întâmplare şi cine sunt românii care i-ar fi putut ajuta.

Anchetatorii DIICOT încearcă să stabilească dacă traficanţii cocainei descoperite în aprilie în Marea Neagră şi pe ţărm au fost ajutaţi de angajaţi ai Ministerului de Interne, de la Poliţia de Frontieră sau de la alte structuri din cadrul ministerului care au acces la datele privind supravegherea graniţelor, au declarat pentru G4Media surse apropiate anchetei.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne