Dragnea rămâne internat în spital. Luni era citat la Înalta Curte în dosarul angajărilor fictive

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a rămas internat într-un spital din Capitală, după ce sâmbătă a fost dus la medic de şoferul său, după conferinţa susţinută la Snagov.

Potrivit secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu, diagnosticul medicilor este dublă hernie de disc, liderul PSD acuzând anterior dureri mari de spate.

"Nu era recomandat să stea în picioare, el trebuia să stea la pat. Aseară ne-a anunţat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi (duminică - n.red.) vor face analize suplimentare pentru a stabili dacă este nevoie de analize suplimentare sau nu. Medicii nu exclud varianta unei intervenţii chirurgicale. I-au reproşat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă, rezistând la durere", a declarat Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

Anterior, secretarul general al PSD a afirmat că durerile de spatele ale lui Dragnea persistă de ceva vreme şi s-au acutizat în ultimele zile din cauza turneului naţional.

Preşedintele PSD era citat, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în apelul dosarului angajărilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman, în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne