Dragnea, nou atac la Iohannis: Ştia de mult despre dosar

Acuzat de DNA de constituire de grup infracţional şi abuz în serviciu, Dragnea susţine că Iohannis ştia de mult despre dosarul său dar nu a zis nimic.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat vineri un nou atac la adresa preşedintelui Iohannis, susţinând că acesta "ştie bine şi e la curent demult" cu al treilea dosar pe care îl are la DNA.

"El îl vede şi îl ştie bine, e la curent demult cu asta. Nu a spus nimic nou, probabil că numai cei care iau câteva case de la stat prin fals pot sta acolo", a declarat Dragnea, citat de Agerpres, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD organizată la Băile Herculane.

Afirmaţiile liderului PSD vin ca replică la faptul că, întrebat vineri dacă şeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze din funcţie în contextul noului său dosar de la DNA, Iohannis a spus că persoane cercetate penal nu ar trebui să fie în conducerea statului.

"Eu m-am exprimat de foarte multă vreme. Din capul locului, persoane care au fost condamnate penal sau care sunt cercetate penal nu trebuie să fie în conducerea statului", a afirmat şeful statului, înainte de participarea la Summitul social privind promovarea locurilor de muncă de la Göteborg.

Reamintim că Liviu Dragnea este, de curând, titularul unui al treilea dosar penal instrumentat de DNA, fiind acuzat de constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne