Dragnea: S-ar putea discuta de un miting. De data asta n-o să mai resping această idee

Preşedintele PSD Liviu Dragnea, proaspăt inculpat într-un nou dosar de corupţie, nu respinge ideea organizării unui mare miting avansată în presă de către unii dintre colegii săi de partid.
Preşedintele PSD Liviu Dragnea
Preşedintele PSD Liviu Dragnea (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

Comitetul Executiv Naţional poate lua în discuţie organizarea unui miting, dar unul care să aibă sens, a declarat joi seara, în faţa presei, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Eu nu am venit să cer susţinere, eu am venit să dau susţinere partidului pentru a continua ceea ce am început. Putem discuta de un miting, dar nu de susţinere. Discutăm mâine sau în zilele următoare. A fost o idee, nu este analizată sau dusă la capăt", a afirmat Dragnea.

Întrebat cum va răspunde dacă vor exista colegi în CExN care vor solicita organizarea unui miting, şeful PSD a replicat:

"Dacă vor fi colegi care la Comitetul Executiv Naţional vor cere un astfel de miting vom discuta. De data asta n-o să mai resping această idee, dar, dacă hotărâm să facem un miting, trebuie să stabilim exact pentru ce îl facem. Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc să facă un astfel de miting, eu nu resping ideea, dar trebuie să facem un miting care să aibă sens".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne