Pleşoianu cere un mare miting al PSD: "E timpul ca Ambasadele, Sufrageriile, Preşedintele Statului Paralel să cunoască realitatea!"

Social-democratul Pleşoianu, unul dintre politicienii cei mai citaţi şi lăudaţi de Sputnik, lansează un apel "oficial" pentru organizarea unui miting din care exponenţii "statului paralel" (concept drag lui Tăriceanu) ar urma să afle ce vor românii de fapt.
Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Facebook)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, politician cunoscut pentru criticile sale virulente la adresa DNA, a cerut Comitetului Executiv Naţional al PSD să organizeze un miting "al tuturor românilor pe care preşedintele Iohannis nu îi include "în formula „românii mei” şi care vor să intre în Anul Centenarului fără Noua Securitate!". Solicitarea lui Pleşoianu este formulată prin intermediul unei scrisori deschise postate pe contul acestuia de Facebook.

Demersul vine în contextul în care, după ce Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare într-un al treilea dosar de corupţie, la vârful PSD a început să se vehiculeze tot mai mult ideea organizării unui mare miting de susţinere.

"Scrisoare deschisă către Comitetul Executiv Naţional PSD

ESTE nevoie de un mare miting, nu doar al membrilor PSD, ci:

- Al tuturor ROMÂNILOR care vor să intre în Anul Centenarului fără Noua Securitate!

- Al tuturor ROMÂNILOR care vor ca URNA DE VOT să conteze mult mai mult decât SUFRAGERIILE!

- Al tuturor ROMÂNILOR care vor să strige împotriva ABUZURILOR!

- Al tuturor ROMÂNILOR care vor să arate lumii celei mari că EXISTĂ şi că ce vor ei CONTEAZĂ!

- Al tuturor ROMÂNILOR care refuză statutul de COLONIE!

- Al tuturor ROMÂNILOR sătui de ifosele de fiinţă superioară ale ANTICORUPTEI din SUFRAGERIE!

- Al tuturor ROMÂNILOR pe care nu îi include WERNER în formula „românii mei”!

...E timpul ca Ambasadele, Sufrageriile, Preşedintele Statului Paralel să cunoască, direct din STRADĂ, realitatea şi determinarea celor care alcătuiesc adevărata majoritate!

Acestea sunt motivele corecte pentru acel mare miting care a fost amânat mult prea mult... Eu pentru ACESTE motive voi ieşi, nu pentru altele.

P.S. NU mă interesează absolut deloc răfuielile interne. Să te preocupe asta în contextul în care România are a se hotărî, în prag de Centenar, ce fel de ţară vrea să fie de aici înainte ţine de politică mică şi chiar foarte mică! Sper că există în CExN o masă critică alcătuită din oameni care pricep că PSD a obţinut un scor electoral uriaş tocmai pentru că foarte mulţi români i-au mai dat o şansă (i-o mai dăduseră şi pe vremea USL!) în speranţa că va lupta cu Statul Paralel.

Partidele de guvernământ din Polonia şi Ungaria au fost în stare să organizeze mitinguri, marşuri cu sute de mii de oameni, pentru ţările lor, nu numai pentru partidele lor. PSD, care a obţinut un scor URIAŞ pentru întreaga Europa, E SAU NU ÎN STARE?", scrie deputatul, unul dintre politicienii români cei mai citaţi de Sputnik, principalul instrument de propagandă al Kremlinului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne