Directorul de comunicaţii al Casei Albe: Voi concedia toată lumea pentru a opri scurgerile de informaţii

Noul director pentru comunicaţii al preşedintelui american Donald Trump, Anthony Scaramucci, a ameninţat că “îi va concedia pe toţi” cei din administraţie dacă de acest lucru este nevoie pentru a opri scurgerile de informaţii din interiorul Casei Albe.
Directorul pentru comunicaţii al Casei Albe, Anthony Scaramucci.
Directorul pentru comunicaţii al Casei Albe, Anthony Scaramucci. (Getty Images)

“Îi voi concedia pe toţi”, a declarat Scaramucci reporterilor aflaţi marţi în faţa Casei Albe. “Fie veţi pune capăt scurgerilor de informaţii, fie veţi fi concediaţi”.

Potrivit Politico, Scaramucci urmăreşte să scuture lucrătorii din departamentul de presă văzuţi ca loiali şefului personalului Casei Albe, Reince Priebus.

Scaramucci confirmase anterior că era pe cale să lanseze operaţiunea prin concedierea asistentului secretarului pentru presă, Michael Short, în cadrul unei şedinţe de dimineaţă, dar măsura a fost aparent amânată.

Short a demisionat ulterior, susţinând că nu a fost informat despre o astfel de decizie.

Anthony Scaramucci a declarat reporterilor că Short a fost supărat de faptul că a auzit despre aceste ştiri prin mass media.

“Aceasta este problema cu scurgerile. De fapt, este un lucru teribil. Haideţi să spunem că îl concediez astăzi pe Michael Short. Faptul că voi ştiţi despre acest lucru înaintea lui chiar mă supără cu adevărat, deoarece sunt o fiinţă umană şi un romano-catolic”, a declarat el.

Noul director pentru comunicaţii a confirmat că înlăturarea lui Short este prima dintre multe altele care vor urma, sugerând că s-ar scoate şi pe sine din joc dacă acest lucru ar pune capăt scurgerilor de informaţii.

Huckabee Sanders l-a înlocuit pe Sean Spicer în funcţia de secretar de presă al Casei Albe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe