Trump pune tunurile pe Procurorul General - “De ce nu este anchetată Hillary Clinton?”

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat public din nou pe Procurorul General al SUA, Jeff Sessions, acuzându-l că adoptă o poziţie foarte slabă în privinţa presupuselor “infracţiuni” comise de fosta sa rivală în alegerile prezidenţiale, Hillary Clinton, şi de persoanele care au divulgat informaţii.
Preşedintele american Donald Trump
Preşedintele american Donald Trump (Mario Tama/Getty Images)

“Procurorul General, Jeff Sessions, a adoptat o poziţie foarte slabă faţă de infracţiunile comise de Hillary Clinton (privind serverul privat de emailuri şi emailurile Comitetului Naţional Democrat) şi de cei care divulgă informaţii!”, a scris Trump marţi pe Twitter.

De asemenea, Trump l-a criticat pe directorul interimar al FBI, Andrew McCabe, susţinând că este o “problemă” faptul că el este însărcinat cu investigarea lui Clinton.

Aceste critici la adresa Procurorului General au avut loc după un raport publicat de The Washington Post care a susţinut că preşedintele american şi consilierii săi au discutat despre înlocuirea lui Sessions.

Sessions a anunţat în luna martie că se recuză din problemele legate de investigaţia desfăşurată de Departamentul Justiţiei în ceea ce priveşte presupusul amestec al Rusiei în alegerile prezidenţiale şi potenţialele legături între campania lui Trump şi Moscova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe