Diaconescu. Am adus şi muzică la negocieri, pe lângă banii pentru salariile celor de la Oltchim

Epoch Times România
01.10.2012

Dan Diaconescu a declarat luni dimineaţă, la sosirea la Ministerul Economiei, că a venit la negocierile pentru Oltchim cu mai multe albume de muzică pe care i le va da şefului OPSPI, Remus Vulpescu, pe lângă banii pentru salariile celor de la Oltchim.

Diaconescu declara sâmbătă că, la sfârşitul negocierilor de vineri, şeful OPSPI i-a întrebat pe cei aflaţi la negocieri dacă şi ce fel de muzică vor să asculte. Vulpescu a precizat ulterior că a ascultat muzică, dar după încheierea negocierilor şi pentru a se calma, după ce Diaconescu a prezentat actele despre care spune că ar proba existenţa banilor.

"După cum ştiţi, guvernanţii, de cinci zile, în loc să negocieze se ocupă de cu totul altceva. Guvernanţii ne întreabă de bani, nu vor să audă de negocieri, de Arpechim, de AVAS şi de salariile oamenilor. Guvernanţii pun doar muzică poporului român şi am adus simbolic pentru guvernanţi muzică, în primul rând muzică românească şi desigur muzică străină, sunt aici câteva colecţii realizate de colegii mei, de orice gen, astfel încât domnul Vulpescu să primească şi din partea noastră acest cadou frumos, nu numai banii pentru salariile celor de la Oltchim", a spus luni Diaconescu.

"O să avem două propuneri extrem de clare pentru Guvern: ori acceptă un moratoriu din partea noastră şi înţeleg să nu mai facă declaraţii din acest moment pe toată durata negocierilor, oricât ar dura ele, ori cealaltă rugăminte a noastră este ca presa să intre în sală şi să vadă felul în care se derulează negocierule în cadrul celui mai important contract de privatizare din ultimii ani", a adăugat Diaconescu.

Negocierile pentru privatizarea Oltchim au fost reluate luni, când expiră termenul până la care Dan Diaconescu trebuie să plătească preţul pentru acţiunile de la Oltchim. Dan Diaconescu a câştigat licitaţia pentru acţiunile deţinute de stat la Oltchim, acesta oferind cel mai mare preţ, de 203,149 milioane lei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor