Dezvăluiri inedite: Şeful Transelectrica şi-ar fi măsluit CV-ul. Se pare că nu a absolvit nici măcar facultatea

Marius Dănuţ Caraşol
Marius Dănuţ Caraşol (Screenshot)

Preşedintele Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, nu ar fi absolvit Politehnica din Bucureşti deşi şi-a trecut în CV acest lucru, a dezvăluit Edupedu.ro.

Astfel, Caraşol a scris în CV-ul oficial cât şi în Biografia sa – ambele documente fiind publicate pe site-ul Transelectrica.ro – că “este absolvent al Facultăţii de Electrotehnică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti”, deşi acesta nu ar fi finalizat cursurile, repetând doi ani de facultate.

În urma unei cereri făcute pentru a clarifica situaţia, Universitatea Politehnică din Bucureşti a susţinut că „persoana menţionată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”.

Caraşol a refuzat pe moment să discute în detaliu cu presa despre noul potenţial scandal, în condiţiile în care Transelectrica ocupă un loc major pe piaţa energiei electrice din România şi răspunde de transportul energiei electrice, funcţionarea sistemului şi a pieţei, asigurarea siguranţei Sistemului Electroenergetic Naţional.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne