Dezvăluiri inedite: Care sunt cele trei clanuri care l-au susţinut pe Dragnea la Înalta Curte

Sustinatori PSD
Sustinatori PSD (Epoch Times România)

Cei 300 de "spartani" care l-au aclamat pe Dragnea la Curtea Supremă au fost activaţi pe trei filiere, susţin surse politice pentru publicaţia Adevărul.

În primul rând, interlopii din Clanul Sportivilor, mobilizaţi de primarul din umbră al Sectorului 4. Lor li s-au adăugat alţi interlopi din Rahova, dirijaţi de aghiotantul lui Codrin Ştefănescu, Mario Rafael.

Lângă băieţii răi din Bucureşti au mai fost angrenaţi şi câţiva angajaţi la stat din "batalionul" Teleorman.

Personajul care a adus cei mai mulţi oameni, luni, la Înalta Curte, a fost Puiu Florian, tovarăş la cataramă cu mafioţii din Clanul Sportivilor şi Clanul Cămătarilor, susţin sursele politice.

"Nu doar că s-a ocupat de organizare, dar a fost şi el acolo, pe trotuar", susţin sursele citate.

De altfel, la "acţiunea" de la Înalta Curte, Puiu Florian apare alături de Andi Corcău, angajat al Poliţiei Locale Sector 4, potrivit surselor citate.

Articolul integral aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne